INSPIRACE PRO VAŠE FITNESS - témata z oblasti marketingu

Nachystali jsme pro vás výběr TOP článků, kterými se můžete inspirovat. Jak si udržet klienty? Jak je motivovat? Témata pro majitele fitness i samotné trenéry. Základem je rozvíjet sebe i své služby a být vždy krok před konkurencí. Plné fitness spokojených klientů vám bude odměnou.

Nachystali jsme pro vás výběr TOP článků, kterými se můžete inspirovat. Jak si udržet klienty? Jak je motivovat? Témata pro majitele fitness i samotné trenéry. Základem je rozvíjet sebe i své služby a být vždy krok před konkurencí. Plné fitness spokojených klientů vám bude odměnou.

 

_studie návrat kopie.jpg

Co motivuje členy k návratu do fitness centra?

Jaká je motivace pro členy, aby se vraceli do fitness klubů? Přinášíme vám výsledky studie, která odhaluje trendy a zajímavosti. Proč se neinspirovat?

Přečíst článek

 

_rust kopie.jpg

6 kroků k růstu a rozvoji vašeho fitness centra

Správné digitální nástroje jsou dnes nezbytností. Namísto pouhého způsobu, jak udržet krok s konkurencí. Musíte najít způsoby, jak pro své klienty vytvořit poutavé a motivační zážitky, které jsou jak účinné, tak i inkluzivní. Klíčem k tomu je odměňování úsilí, protože je šité na míru jednotlivci a jde o víc než jen o schopnosti samotné.

Přečíst článek

 

_servis kopie.jpg

Kvalitní servis, záruka spokojených klientů

Ač se to nezdá, čas letí mrknutím oka. Nezapomněli jste na pravidelnou údržbu vašich strojů a fitness vybavení? Pro bezproblémový chod vašeho fitness centra je pravidelná údržba strojů a zařízení nutností. Nejen z důvodů dlouhé životnosti, ale také bezpečnosti. Odměnou vám budou spokojení klienti, kteří se k vám budou rádi vracet.

Přečíst článek

 

 _návštěvnost kopie ok.jpg

Klíčové faktory návštěvnosti - aneb jak si udržet spokojené členy

Rozhodli jsme se s vámi podělit o čísla, která jsou výsledkem studií týkajících se členství. Hlavním cílem je si udržet širokou členskou základnu. 6 měsíců například trvá vytváření zvyku vracet se do fitness klubu a 3 minuty mluvení trenéra mají skutečný dopad na chování cvičence... Více zjistíte v článku.

Přečíst článek

 

_placebo kopie.jpg

Jak přiblížit klienty k cíli díky placebo efektu

Trenéři se svými klienty často mluví o bolesti a jak se jí zbavit. Zmiňuje se placebo efekt a jeho využití. Jak spolu ale konkrétně bolest a placebo souvisí a jak s nimi naložit v praxi?

Přečíst článek

 

 

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.