6 kroků k růstu a rozvoji vašeho fitness centra

Správné digitální nástroje jsou dnes nezbytností. Namísto pouhého způsobu, jak udržet krok s konkurencí. Musíte najít způsoby, jak pro své klienty vytvořit poutavé a motivační zážitky, které jsou jak účinné, tak i inkluzivní. Klíčem k tomu je odměňování úsilí, protože je šité na míru jednotlivci a jde o víc než jen o schopnosti samotné.

1) OBJEVTE DIGITÁLNÍ MOŽNOSTI

Správné digitální nástroje jsou dnes nezbytností. Musíte najít způsoby, jak pro své klienty vytvořit poutavé a motivační zážitky, které jsou jak účinné, tak i inkluzivní. Klíčem k tomu je odměňování úsilí, protože je šité na míru jednotlivci a jde o víc než jen o schopnosti samotné.

6 kroků k rychlejšímu fitness růstu s MyZone (2).jpg

Společnost Myzone vytvořila MEPs (Myzone Effort Points) neboli "MyZone body úsilí" a umístila je do jádra své nabídky. Cílem je 1 300 bodů za měsíc.

Myzone gamizuje kondici a zvyšuje motivaci, což vede k tomu, že členové zůstávají v posilovně o 24 procent déle než kluby, které Myzone nepoužívají. Dělá to pomocí displejů umístěných v klubech, pomocí aplikace a vzdálených tréninků, které lze použít jako nabídku pro členy odkudkoli.

2) VZDĚLÁNÍ JE VŽDY ZÁSADNÍ

Stručně řečeno, většina z nás neví, čeho jsme schopni dosáhnout, dokud to jednoduše nezkusíme. To platí pro každého, od začátečníků až po profesionální sportovce, kteří hledají to jedno procento navíc.

Učení se o našem těle a větší pohodlí v různých stupních úsilí je jádrem toho, co Myzone dělá. Právě toto porozumění a vzdělávání udrží lidi v pohybu po delší dobu. Už nejde jen o to, pomáhat lidem, aby porozuměli výhodám cvičení. Nyní je čas dát lidem nástroje, aby rozpoznali své individuální potřeby fyzické aktivity a provedli pozitivní změny chování, které jim již zůstanou. Hledejte vzdělání, které vám umožní přinést tyto výhody i svým členům hned na začátku jejich fitness cesty

rust (2).jpg

3) PARTNERSTVÍ JSOU MOCNĚJŠÍ, NEŽ SI MYSLÍTE

Kromě snahy o vytvoření vlastního know-how, které členové používají, jsou klíčová také partnerství. Myzone se pomocí analogu, ANT+ a Bluetooth, připojuje k vybavení gymu, Apple Watch, Wear OS (dříve Android Wear), Garmin a Samsung Galaxy. Integruje se také s aplikacemi třetích stran, jako jsou MapMyRun, Strava a MyFitnessPal. Pro výhody v tělocvičně je Myzone přátelské i k dalším technologiím, včetně Life Fitness, Les Mills, Wattbike, Precor, Concept 2 a dalších.

Tato partnerství by se měla týkat integrací vybavení a aplikací, které prospívají životnímu stylu vašich členů (nejen tomu, co máte ve svém fitku), ale mohou být mnohem víc než to. Zamyslete se nad místními podniky ve vaší oblasti, které jsou v souladu s tím, čeho chce vaše komunita dosáhnout. Ať už jde o zdravé restaurace, sportovní obchody, předplatné, nutriční partnery – nebo jakoukoli jinou příležitost

6 kroků k rychlejšímu fitness růstu s MyZone (1).jpg

4) VÝZVY INSPIRUJÍ LIDI, ABY POKRAČOVALI

Je velice důležité odměnit úsilí a nejlepším způsobem, jak toho dosáhnout, je nastavit výzvy, které zaujmou, motivují a povedou lidi k odpovědnosti za jejich vlastní úroveň fyzické aktivity.

Individuální a týmové výzvy mají obrovský vliv na budování „rozruchu“, udržují členy v pohybu a spojují je zábavným způsobem, který je příjemný pro všechny. Když se soutěživý duch nastartuje, přiměje komunikovat i takové lidi, kteří to dříve nedělali – vzájemně si gratulovat k dosaženým úspěchům, sdílet nápady na cvičení nebo inovovat cvičební programy, aby získali více bodů k dosažení svých osobních cílů.

Individuální výzvy jsou skvělým výchozím bodem. Můžete to pojmout i tak, že každý, kdo za měsíc splní maximální bodový limit, bude například zařazen do slosování o ceny. Tímto způsobem každý člen ví, že nezáleží na tom, zda jste v posilovně každý den nebo jednou týdně. Pokud splníte standard, máte šanci na výhru. Odměny za tyto výzvy mohou být zdvořilostní od jiných místních firem s nimiž spolupracujete nebo interní, jako je merch, kurzy či workshopy. Fantazii se meze nekladou.

6 kroků k rychlejšímu fitness růstu s MyZone (3).jpg

5) POMOZTE OSTATNÍM SOUSTŘEDIT SE

Dejte svým členům podnět, aby se zaměřili na své cíle a výkon – nespoléhejte na všední stereotypy typu „chci zhubnout“ nebo „chci budovat svaly“. Funkční kondice a soustředění se na definovaný cíl nebo úspěch přináší více výhod než "abstraktní důvody". Ptejte se PROČ? Odpovědi se budou lišit, ale ať už jde o to, být déle zdravější nebo zlepšit myšlení a duševní zdraví, pro osobního trenéra nebo účastníka kurzu je tato informace cenná.

Pomozte klientům vypracovat se na nějakou soutěž nebo prostě jen dokončil závod jako je například Spartan race. Soustřeďte se na zajímavé cíle. Pomozte jim zvolit si konkrétní úspěch např. ve zvedání závaží nebo je přihlaste na fitness školení, které je láká. Výsledkem bude i kýžená ztráta hmotnosti nebo nárůst síly.

Pokud budete využívat při trénincích MyZone, tak získáte okamžitou edukaci o aktuální fyzické kondici vašich klientů. Můžete se tak zaměřit na jednotlivé zóny od tréninku k tréninku, na dlouhodobé i krátkodobé cíle. Nejenže vám ukáže přesnou úroveň jejich úsilí, které mohou vynaložit nad určitý rámec, ale pomůže vám to vědět, kdy mohou zabrat, kdy se naopak zotaví a jak na tom jsou s postupem času.

rust (1).jpg

6) KOMUNITA BY PRO VÁS MĚLA BÝT VŠÍM

Nejdůležitější je být tu pro své členy. Provedením kteréhokoli z těchto kroků oslovíte více lidí ve vašem okolí a zároveň proniknete hlouběji do místní sféry. Přivítejte své klienty i nové potencionální členy, překvapte je a potěšte je tím, co v tuto chvíli nabízíte. Rozvíjejte své služby a snažte se být vždy krok před konkurencí.

Je to všechno o odměňování úsilí a hledání těch správných partnerů, kteří mohou vašim členům přinést největší hodnotu pro jejich fyzickou i psychickou aktivitu.



CHCETE ZJISTIT O MYZONE VÍCE?
OZVĚTE SE NÁM

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.