Fitness na malém městě

Přečtěte si inspirativní článek, kde Miroslav Jirčík, jednatel 3D FITNESS s.r.o., vypráví nejen o svém pobytu v Bangkoku, ale především o snech a cílech. Dozvíte se, že úspěchu lze dosáhnout vždy. Nezáleží na tom, zda-li jste z malého či velkého města, ale jak intenzivně pracujete na dosažení svých cílů..

Téměř každé ráno vyjíždím k našim partnerům. Velmi často jsou to majitelé fitness center, kteří se rozhodují, jak své podnikání vylepšit. Co nového nabídnout svým klientům. Jak posunout pomyslnou laťku svých činností na vyšší úroveň. Další kategorií mých klientů jsou manažeři větších center spadajících do nadnárodních či lokálních řetězců. A s velkou radostí se setkávám se skvělými trenéry, kteří jsou velmi úspěšní ve své práci, a přesto jsou velmi hladoví po informacích co mohou dělat lépe.

Je mi velkým potěšením naslouchat úspěšným provozovatelům a sledovat jejich progres. Je skvělé vidět malá studia i velké kluby, jak se jim v podnikání daří a práce je mnohdy splněným snem. Je však rovněž mnoho majitelů fitness center, kteří nešetří kritikou a během několika minut by mohli popsat celou knihu přání a stížností, pokud by jim byla předložena.

Fitness na malém městě_01.JPG

V čem je tedy rozdíl mezi spokojenými a kritickými manažery? Proč je zcela jedno, jestli se úspěšné centrum nachází na malém či velkém městě? Proč to někde jde a jinde to dosti hlasitě skřípá?

3D FITNESS jsme si nastavili jasný cíl a vizi přenesli do sloganu: ”Tvoříme úspěšná fitness centra”. A pokud chceme skutečně tvořit úspěšná fitness centra a chceme být našim partnerům k dispozici 24 hodin 7 dní v týdnu, tak na sobě musíme intenzivně makat a vystoupit z komfortní zóny.

Fitness na malém městě_03.jpg

Je jistě mnoho okolností, které mohou ovlivnit výsledek lidské práce. Je tomu zcela stejně ve všech formách podnikání. Fitness sektor není výjimkou. Naopak ve světě fitness pracujeme s lidskými příběhy. Fitness centrum by mělo být třetím místem v životě, tedy po domově a zaměstnání. Naši klienti jsou naše druhá rodina a velmi často je vztah postavený na dlouholetém přátelství.

Bangkok a fitness konference

V minulém týdnu jsem se účastnil úžasné fitness konference v Bangkoku. Místo je zdánlivě vzdálené našim končinám, ale pokud chceme být úspěšní, tak se musíme naučit vystoupit z komfortní zóny a jít úspěchu a štěstíčku naproti. I proto mě potešilo, že na obchodní třídě uprostřed velmi rušného města, svítil velkými písmeny nápis “BAŤA”. Tomáš Baťa plně věřil, že může obout celý svět. A to vše ze Zlína.

Fitness na malém městě_04.jpg

Druhý kongresový den jsem mezi velkým množstvím velmi zajímavých přednášek, navštívil workshop s prezidentem UFC Gym. Tento řetězec je jedním z nejrychleji rostoucích klubů na světě. Centra nabízejí svůj servis ve více než 30 státech světa a v současné době mají připravených zhruba 500 projektů na otevření nových fitness center do 24 měsíců. Celá prezentace byla jedním slovem úžasná a druhým slovem neskutečně inspirující.

Celý tým UFC má jeden velký cíl. A je zcela jedno, zdali se jedná o profesionálního zápasníka MMA nebo běžného klienta ve fitness centru. Prezident UFC doslova řekl: “Naše práce by měla měnit život našich klientů a dokázat v nich najít to nejlepší, čím skutečně jsou. Klient, který opouští ring nebo fitko by měl být lepším člověkem, než když do klubu před hodinou přišel.”

Fitness na malém městě_05.jpg

„Každý člověk je bojovník. Někdo bojuje s nadváhou, někdo s alkoholem, někdo s problémy v práci. Pokud však dokážeme díky pohybu a díky fitness komunitě nacházet v člověku to nejlepší, dokážeme daného klienta připravit co nejlépe pro život. A to jak fyzicky, tak i mentálně. Člověk, který při každém tréninku nachází své lepší já, nikdy nepřejde do jiného fitness centra i když bude cena výrazně nižší, nerozváže své členství v klubu ze dne na den.”

Skvělý prezident UFC Gym se jmenuje Adam Sedlack. Ano, to jméno bez “c” je jasně české jméno Sedlák. Nebýt Adamových prarodičů, kteří do USA přišli z malé vesnice v jižních Čechách, tak by možná UFC Gym nedosáhlo nikdy takto skvělých výsledků..

Fitness na malém městě_02.jpg

Není tedy důležité, zda-li jsme z malého či velkého města, ale jak intenzivně pracujeme na dosažení svých cílů.

Přeji všem úspěšný den v krásném prostředí pohybu, zdraví a mentální radosti.

Míra Jirčík

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.