Originální řešení stěn v interiéru fitness

Každý, kdo buduje nové fitness centrum, vždy přemýšlí nad každým i sebe menším detailem. Chce vybrat to nejlepší možné vybavení, mít super tým a nabízet profesionální služby a atraktivní lekce. A to vše, jak jinak než v krásném moderním fitness. Jak ale zaujmout a vyčnívat z řady běžných fitek? Způsobů je spousta, někdy stačí udělat něco trochu jinak. Například vytvořit unikátní atmosféru pomocí netradičního obložení.

Každý, kdo buduje nové fitness centrum, vždy přemýšlí nad každým i sebe menším detailem. Chce vybrat to nejlepší možné vybavení, mít super tým a nabízet profesionální služby a atraktivní lekce. A to vše, jak jinak než v krásném moderním fitness. Jak ale zaujmout a vyčnívat z řady běžných fitek? Způsobů je spousta, někdy stačí udělat něco trochu jinak. Například vytvořit unikátní atmosféru pomocí netradičního obložení.

Nechte se inspirovat interiérovými inovacemi

Originální řešení stěn v interiéru fitness1.jpg

NENÍ BETON JAKO BETON
Betonepox

Materiál, který umí výtečně imitovat beton a zároveň si zachovat vysokou odolnost i životnost? To je Betonepox. Jeho nespornou výhodou je také to, že se skvěle udržuje i umývá. Takže hygienické vlastnosti jsou na vysoké úrovni. Další výhodou je i jeho cena, která je výrazně nižší než u betonu. Dostupný je v mnoha podobách a vybrat si můžete nejen z různých barevných provedení, ale i podle výraznosti kresby. Betonepox je i bez nutnosti lakování maximálně odolný vůči vlhkosti a vodě. Proto lze použít bez problémů také do sprch nebo welness prostor.

Originální řešení stěn v interiéru fitness2.jpg

Originální řešení stěn v interiéru fitness3.jpg

Originální řešení stěn v interiéru fitness4.jpgwww.uxurysurfaces.nemec.eu

BAREVNÁ MOTIVACE
Grafika

Nehynoucí klasikou, která funguje a motivuje, je grafika na stěny. I ta se dá vytvořit originálně. Přenechte volnou ruku grafikovi a nechte si navrhnout poutavé slogany nebo zajímavá vyobrazení. Grafické polepy můžete zkombinovat i s jinými materiály. Například na betonových stěrkách vypadají opravdu skvěle. U vytvoření grafik je třeba dbát i na barevnost, která by měla vycházet z identity značky nebo fitness klubu.

Originální řešení stěn v interiéru fitness5.jpg

 

Psychologie barev ve fitness

 

Originální řešení stěn v interiéru fitness6.jpg

TROCHA EXOTIKY
Nerosicilia

Přes to, že v našich končinách nemáme sopky, vy je svém fitness mít můžete. A to v podobě povrchů z lávového kamene. Nerosicilia je lávový kámen extrahovaný ze svahů Etny, který po zpracování zručnými řemeslníky a designéry nechává vzniknout opravdu unikátní obklady. Má vynikající technické a estetické vlastnosti a vzniká v souladu s nejpřísnějšími ekologickými principy. Strukturované povrchy, 3D vzhled, originální či barevné tónování, tím vším jsou kamenné povrchy Nerosicilia unikátní.

Originální řešení stěn v interiéru fitness7.jpg

Originální řešení stěn v interiéru fitness8.jpg

Originální řešení stěn v interiéru fitness9.jpg

www.nerosicilia.com

ŽIVÉ STĚNY
Vertikální kaskádové zahrady

Postrádáte při cvičení přírodu? Česká společnost Němec přichází s řešením pro všechny milovníky zeleně. Vertikální kaskádové zahrady rozproudí interiér pozitivní energií. Design, jednoduchost, spolehlivost, snadná údržba a krásný vzhled - to jsou hlavní výhody samozavlažovacích kaskádových zahrad. Oživte interiér svého fitness zelení a živoucí krásou rostlin.

Originální řešení stěn v interiéru fitness10.jpg

Originální řešení stěn v interiéru fitness11.jpg

Originální řešení stěn v interiéru fitness12.jpg

www.nemec.eu

SMYSLNOST A ŽÁR
Opálený japonský cedr

To, že dřevo vypráví své příběhy víme. Ale záleží na tom jaké. Stejně jako při pulzujícím tréninku, můžete i u dřeva cítit žár a jiskru. A z jednoho typu dřeva žár přímo srší. Je jím opálený japonský cedr, kterému se říká Shou Sugi Ban Grade. S touto alternativní technikou zvětrávání dřeva za pomocí ohně přišli Japonci, kteří chtěli dosáhnout žádaného efektu dřevěných klád, vyplavovaných mořem na pobřeží. Toto dřevo bylo nesmírně žádané nejen pro svůj vzhled, ale i díky vysoké trvanlivosti. Vynikne nejen v recepci na zdech i podlaze, ale i kdekoliv jinde a v jakékoliv podobě.

Originální řešení stěn v interiéru fitness13.jpg

Originální řešení stěn v interiéru fitness14.jpg

 

Pomůžeme vám vytvořit dokonalý interiér fitness. Máte zájem?

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.