Magazín 3D FITNESS aneb splněné sny a hromada inspirace za rok 2018

Co se všechno se v 3D FITNESS v roce 2018 událo? Jakým úspěšným fitness centrům jsme vdechli nový život? Jaké jsou novinky ve fitness sektoru? To vše a mnohem víc se dozvíte v našem magazínu..

Rok 2018 byl v mnoha směrech rozmanitý. Nejen, že jsme spustili nový web a rozšířili tým profesionálů 3D FITNESS, ale plnili jsme i sny a vdechli nový život mnoha úžasným projektům, z nichž vnikla úspěšná a atraktivní fitness centra. 

Připravili jsme pro vás magazín, který může být inspirací, ale i souborem všeho zajímavého, co se za rok 2018 nejen v 3D FITNESS, ale i fitness sektoru obecně dělo. Zajímavé rozhovory, například s českými biatlonisty, Janou Havrdovou z České komory fitness nebo Miroslavem Jirčíkem, jednatelem 3D FITNESS. Nechybí ukázky nově realizovaných fitness center, u jejichž zrodu jsme stáli a krok za krokem formovali do dnešní podoby a samozřejmě trendy a novinky z fitness sektoru. Pohodlně se usaďte a vydejte se s námi do obdivuhodného světa fitness, ..s láskou k pohybu.. kde nic není nemožné a sny se stávají realitou...

 

Stáhnout MAGAZÍN 3D FITNESS v PDF

 

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.