Inspirace pro vaše fitness - Moskva

"Na počátku roku jsme vyrazili do Moskvy. Již mnohokrát jsem o této vyspělé fitness destinaci slyšel, ale nikdy jsem zde nebyl. Letos ano. A nestačil jsem se divit. Ještě nikde na světě, a to jsem toho procestoval opravdu hodně, jsem neviděl tak zajímavě řešené, rozmanité a hodně ziskové kluby."

Inspirujeme se a hledáme zajímavá řešení pro různé fitness projekty. "Na počátku roku jsme vyrazili do Moskvy. Již mnohokrát jsem o této vyspělé fitness destinaci slyšel, ale nikdy jsem zde nebyl. Letos ano. A nestačil jsem se divit. Ještě nikde na světě, a to jsem toho procestoval opravdu hodně, jsem neviděl tak zajímavě řešené, rozmanité a hodně ziskové kluby. A pokud by vás zajímalo, kolik žije v Moskvě lidí. Tak jsme se na to zeptali našeho taxikáře a odpověď: Legálně 12 milionů a nelegálně 25 milionů obyvatel," říká Miroslav Jirčík, jednatel 3D FITNESS. Malá ochutnávka níže …

CROCUS FITNESS KUNTSEVO

Řetězec Crocus patří mezi největší fitness hráče v Moskvě. Mezi největší fitness kluby patří Kuntsevo s plochou 7000 m2. Kardio zóna, která je součástí zimní zahrady, je vybavena inovativními značkami Life Fitness, Hammer Strength a Cybex. V klubu najdete 8 sálů pro skupinové lekce a jiné tréninky. Celé jedno patro je navíc věnováno funkčnímu tréninku a crossfitu. Vše v designu provedení od značky ESCAPE.

Inspirace pro vaše fitness - Moskva (9).jpg

Inspirace pro vaše fitness - Moskva (2).jpg

BLACK STAR FITNESS

Black Star Fitness je luxusní klub umístěný ve dvou patrech Mercury Tower v obchodním centru Moskvy. Majitelem je známý Ruský rapper - Timur Yunusov. Klub je rozložen na ploše 3 500m2. Futuristické řešení, minimalismus a dominantní bílá barva interiérů. Interiér klubu ztělesňuje koncept sportovní budoucnosti, v níž se kombinují přední trendy v designu a fitness průmyslu.

Inspirace pro vaše fitness - Moskva (7).jpg

Inspirace pro vaše fitness - Moskva (1).jpg

ENCORE OKO

Fitness klub Encore Oko se nese v duchu art-deco. Budete jistě nadšeni z osmi tematických fitness zón, přesahujících dvě patra. Klub o rozloze 3900 m2 se stal domovem pro technologicky vyspělá řešení Life Fitness. Kardiový prostor zahrnuje Elevation Series s konzolami Discover SE3 a silová zóna zase například stroje Hammer Strength.

Inspirace pro vaše fitness - Moskva (10).jpg

Inspirace pro vaše fitness - Moskva (3).jpg

KOMETA BLACK

V klubu Kometa Black si při vstupu připadáte jeko ve VIP nočním klubu. Převažuje černý interiér s řadou jasných barev a neonového osvětlení. Majitel klubu měl při realizaci zcela jasnou představu: "Cílíme na klienty, kteří by do normálního fitka nikdy nešli. Jsou to mladí, blogeři, YouTube komunita, atd. Do klubu chodí fotit své fotky přední fotografové pro prestižní módní časopisy. Architekti a designéři. Běžecká dráha je využívána jako molo pro špičkové modelky. V klubu se pořádají konference a VIP akce." Vše přináší obrovské množství pozornosti médií a sociálních síti. Díky jasnému designu, definici cílové skupiny a preciznímu zpracování je klub ve velmi atraktivních obratech a  přitom jeho hlavní činností je špičkový fitness servis. ”Jo a hlavně je celý umístěn v podzemní garáži obchodního centra, bez jediného okna."

Inspirace pro vaše fitness - Moskva (8).jpg

Inspirace pro vaše fitness - Moskva (4).jpg

LOMOV GYM

Na 3000 m2 se rozkládá jedinečný prostor, připomínající tovární halu: betonové podlahy a stěny, vysoké stropy a kovové konstrukční prvky či kovové sudy. Třešničkou na dortu je stanoviště trenéra, které představuje kabinu jeřábu. Našli byste zde více než 100 moderních zařízení značky Life Fitness a Hammer Strength, včetně těch specializovaných, které jinde moc nenajdete.

Inspirace pro vaše fitness - Moskva (6).jpg

Inspirace pro vaše fitness - Moskva (5).jpg

Klub Lomov Gym získal několik prestižních ocenění za fitness a design.

Z vysoké úrovně fitness klubů v Moskvě jsme byli jednoduše nadšeni. A jaké zahraniční kluby zaujali vás? Pro atraktivní design, propracované interiérové řešení s rozdělením tréninkových zón a s kvalitním vybavením, nemusíte chodit daleko. 3D FITNESS vám navrhne přesně takové fitko, jaké si vysníte...

Chcete realizovat svůj fitness projekt? Ozvěte se nám

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.