TRX GO - to prostě chcete mít doma

Jestli milujete TRX nebo jste na něm naopak nikdy necvičili – je nový TRX Go pro vás to pravé. Závěsný systém TRX Go je poslední přírustek do rodiny TRX Training. Je to model, který se ideálně hodí do vaší domácí tělocvičny. Je malý, skladný, jednoduchý – je zkrátka pro začátečníky nebo pro ty, kteří bez cvičení nemohou být ani minutu.

Jestli milujete TRX nebo jste na něm naopak nikdy necvičili – je nový TRX Go pro vás to pravé. Závěsný systém TRX Go je poslední přírustek do rodiny TRX Training. Je to model, který se ideálně hodí do vaší domácí tělocvičny. Je malý, skladný, jednoduchý – je zkrátka pro začátečníky nebo pro ty, kteří bez cvičení nemohou být ani minutu.

To je případ taky Ivany Novákové. S TRX zatím moc zkušeností nemá, ale hrozně by chtěla začít a dostat se do kondice. Sadu si přála už loni k Vánocům, nadílka se ale nekonala. O to větší radost jsme ovšem měli my, když jsme jí balení TRX Go mohli předat jako výherkyni naší soutěže.

img_0873

„DOMA JE DOMA“

Říkala jsem si, že tohle by bylo něco pro mě. Máme malý byt a tahle sada je skladná, dá se všude zavěsit a hned můžete začít cvičit. Takže co jiného,“ pochvalova si malou krabičku s TRX Go výherkyně Ivana.

Při tréninku se závěsným systémem si procvičíte všechny partie. Stačí se jen rozhodnout, jestli budete nejdřív posilovat ruce nebo nohy. Po celou dobu cvičení na TRX aktivujete stabilizační svalstvo, budujete svalovinu, zlepšujete rovnováhu i flexibilitu.

Sadu TRX Gojsme předávali se vším doplňkovým vybavením. Součástí každého balení je kromě samotného závěsného systému taky kotva, kterou můžete zavěsit třeba na dveře u vás doma nebo v kanceláři. Všechno pak zabalíte do elegantního obalu. Úplní začátečníci ocení workout plakáty, kde najdou tipy jak cvičit a nakonec taky přístup k digitálnímu obsahu.

trx-go1
    

 Tlačítko: TRX GO

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness