TRX - CORE Z OCELI

To, co provádí vaše končetiny, je jen změna podmínek, nicméně standard musí zůstat nezměněn. Jde nám o trupovou stabilitu a především o cvičení CORE. A co že je to cvičení CORE?

To, co provádí vaše končetiny, je jen změna podmínek, nicméně standard musí zůstat nezměněn. Jde nám o trupovou stabilitu a především o cvičení CORE. A co že je to cvičení CORE? Jsme přesvědčeni, že pro funkční pohyb jde především o propojení rukou a nohou při zachování stabilního těla schopného produkovat pohyb.

PILÍŘE CORE TRÉNINKU:

  • centrovaný ramenní pletenec
  • abdukované lopatky
  • propojení kyčlí a hrudníku
  • aktivní dolní končetiny a chodidlo

To vše v jednom celku ať už jste hlavou nahoru či dolů. Nezáleží totiž na tom, jak změníte podmínky, protože standard zůstává stejný.

Ve 3DFA se tomuto tématu věnujeme hlavně na školeních TRX OSOBNÍ TRÉNINKTRX FUNKČNÍ TRÉNINK, která jsou skvělým startem. TRX totiž není o cvičebním nástroji. Je to o filozofii tréninku. Ano, většina lidí si pod pojmem TRX představí závěsný systém. Ale dnes už je TRX pomůcek velké množství od masážních válců až po kettlebelly. Vše najdete na našem eshopu ZDE.

Nadstavbou jsou pak školení TRX SKUPINOVÝ TRÉNINK nebo TRX for YOGA. Pokud to myslíte vážně s vedením skupinových lekcí a chcete váš trénink dělat dobře a posunout ho dál, pak je tohle školení přesně pro vás.

Ve škole jsme se také prvně učili čísla, poté sčítání a odčítání až potom jsme se naučili i složitější matematické “operace”. Je pravda, že ne vždy nám k něčemu byly. 

TRX blog.jpegOnline kurz - TOP CVIKY NA CORE

 


 

autor: Filip Raptopulos, master trenér 3D FITNESS Academy

www.3dfa.cz

 

 

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.