Střešní fitko ve wellness vile na Ibize

Wellness cestovní ruch je jedním z nejrychleji se rozvíjejících odvětví cestovního trhu. Čím dál více lidí vyhledává dovolenou, kde je v rámci služeb jak wellness, tak i fitness, ale i další sportovní aktivity. A stejně tomu tak je i v případě vily na krásném středomořském ostrově Ibiza.

střešní fitko na Ibize (2).jpg

Wellness cestovní ruch je jedním z nejrychleji se rozvíjejících odvětví cestovního trhu. Čím dál více lidí vyhledává dovolenou, kde je v rámci služeb jak wellness, tak i fitness, ale i další sportovní aktivity. A stejně tomu tak je i v případě vily na krásném středomořském ostrově Ibiza. Training Places Villa má unikátní koncept s atraktivním střešním fitness o rozloze 150 metrů čtverečních.

střešní fitko na Ibize (4).jpg

Vila s pěti ložnicemi, bazénem a střešním tréninkovým prostorem se nachází na kopcích s'Estanyol poblíž Talamanca. Skvělé prostředí doplňuje profesionální zážitkový management se specializací na fitness a garantující wellness cestování té nejvyšší kvality. Hosté si zde kromě pravidelných tréninků a programů na míru, užívají i výživná menu.
střešní fitko na Ibize (5).jpg

střešní fitko na Ibize (8).jpg

Fitness je vybaveno stylovými produkty od Escape, včetně pneumatik, Corebagů, Kettlebellů, GRIPRs, Bulgarian Bagů a dalších. Středem fitka je rám Octagon QUAD s Monkey Bars, Dip Station a Pull-up Bars pro cvičení tělesné hmotnosti a zařízením pro olympijské zvedání. QUAD vypadá v tomto prostředí fantasticky a slouží jako výkonný ústřední bod střešní tělocvičny. A stejně jako všechny rámy Octagon, vyráběné pro venkovní použití, byl i tento dodán s obzvláště odolným a povětrnostním vlivům odolným zinkovým nástřikem, takže bude vypadat dobře po mnoho let.

střešní fitko na Ibize (7).jpg

střešní fitko na Ibize (3).jpg

střešní fitko na Ibize (6).jpg

Střešní prostor je úžasným místem pro trénink a poskytuje hostům skutečně jedinečný a obohacující fitness zážitek. Při cvičení se jim navíc naskýtá krásný výhled na celé město. Koncept je nastaven tak, aby hosté byli ve svých trénincích motivováni a dosahovali tak skvělých výsledků. A to jak fyzických, tak i po psychické stránce..

Ať tak či onak, každý, kdo pobývá ve vile Training Places a využívá střešní gym, oceňuje jedinečné prostředí i přístup k fantastické řadě inovativních tréninkových nástrojů. A to je přesně to, čím se odlišuje od konkurence a proč je toto místo tolik vyhledávané.

střešní fitko na Ibize (1).jpg

střešní fitko na Ibize (10).jpg

střešní fitko na Ibize (9).jpg

Fitness dovolená jako boom nadcházejících let? Určitě ano a věříme, že nejen ve Středomoří. Takové ambiciózní projekty si zaslouží být ve větší míře i u nás a na Slovensku. A od toho je tu 3D FITNESS, které vám s většími či menšími fitness projekty pomůže.

 

Zajímá vás střešní fitness? Kontaktujte nás

 

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.