Prodej strojů z 3D FITNESS showroom

Vážení milovníci fitness a pohybu. Rozhodli jsme se pro revitalizaci našeho firemního fitness centra v Žamberku. Dlouhé roky jsme spolupracovali se značkou MATRIX a z toho důvodu jsme i měli i naše firemní fitness vybavené stroji této značky. V současné době využíváme pro naše realizace i trénink stroje značky Life Fitness a z tohoto důvodu jsme se rozhodli i naše stávající vybavení nahradit stroji značky Life Fitness a Hammer Strength.

Vážení milovníci fitness a pohybu. Rozhodli jsme se pro revitalizaci našeho firemního fitness centra v Žamberku. Dlouhé roky jsme spolupracovali se značkou MATRIX a z toho důvodu jsme i měli i naše firemní fitness vybavené stroji této značky. V současné době využíváme pro naše realizace i trénink stroje značky Life Fitness a z tohoto důvodu jsme se rozhodli i naše stávající vybavení nahradit stroji značky Life FitnessHammer Strength.

Stroje, které nyní nabízíme jsou ve špičkovém stavu. Jsou pravidelně servisovány a vždy byly kontrolovány proškoleným personálem přímo od značky MATRIX.

Hodnota vybavení v nákupních cenách je zhruba 1 500 000,- Kč bez DPH.

Naše prodejní cena je 599 000,- Kč bez DPH.

Rádi bychom výměnu strojů provedli do konce roku 2021.

Veškeré vybavení je kdykoliv k prohlédnutí a otestování. Vše je denně používáno. Nejedná se tedy v žádném případě o stroje, které jsou odněkud dovezeny nebo jsou uloženy někde ve vlhkém skladu.

V případě dotazů kontaktujte:

Miroslav Jirčík
+ 420 605 941 667
miroslav.jircik@3dfitness.cz

 

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg 11.jpg 12.jpg 13.jpg 14.jpg 15.jpg 16.jpg 17.jpg 18.jpg 19.jpg 20.jpg 21.jpg

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.