Největší Gold´s Gym na světě má 6 pater plně vybavených zařízením Escape Fitness

Americká společnost Gold´s Gym, která má pobočky nejen v Americe, ale i v různých koutech světa, otevřela na Středním východě v Jordánsku svou vlajkovou loď. Tento ohromný šestipatrový klub o rozloze 14 000 metrů čtverečních nabízí svým návštěvníkům a fitness nadšencům neuvěřitelné množství pohybových aktivit a tréninků se špičkovým ESCAPE vybavením.

Americká společnost Gold´s Gym, která má pobočky nejen v Americe, ale i v různých koutech světa, otevřela na Středním východě v Jordánsku svou vlajkovou loď. Tento ohromný šestipatrový klub o rozloze 14 000 metrů čtverečních nabízí svým návštěvníkům a fitness nadšencům neuvěřitelné množství pohybových aktivit a tréninků se špičkovým ESCAPE vybavením.

Největší Gold´s Gym na světě má 6 pater plně vybavených zařízením Escape Fitness_01.jpg

Fitness club, nacházející se v Ammánu, je vybaven širokou škálou zařízení, včetně čtyř bazénů a řady studií, jako je body/mind, cyklistika a GGX. Zahrnuje také vnitřní a venkovní tělocvičny, tři patra tréninkových zón vyhrazených dámám i dětský klub.

„Klub je největší Gold´s Gym na světě a tato velikost přináší skvělé možnosti. Naším hlavním cílem bylo vytvořit fitness centrum, které by vyhovovalo všem typům cvičenců a uspokojilo potřeby lidí na jordánském trhu,“  říká Mudassar Khan, hlavní ředitel operačního týmu Gold’s Gym Jordan.

Největší Gold´s Gym na světě má 6 pater plně vybavených zařízením Escape Fitness_02.jpg

Gold´s Gym Jordan byl kompletně vybaven zařízením Escape Fitness. Nachází se zde boxovací zóna, zóna pro funkční trénink i prostor pro zvedání volných vah.

„Cílem Gold´s Gym Jordan je přilákat mladší členy, kteří upřednostňují funkční způsoby cvičení. Nejenže tak zlepšuje prodej PT, ale stává se tím nejlepším klubem na Středním východě. Jsme nadšeni, že jim pomáháme v tomto úsilí,“ komentuje projekt Matthew Januszek, spoluzakladatel společnosti Escape Fitness.

Největší Gold´s Gym na světě má 6 pater plně vybavených zařízením Escape Fitness_03.jpg

Největší Gold´s Gym na světě má 6 pater plně vybavených zařízením Escape Fitness_04.jpg

Největší Gold´s Gym na světě má 6 pater plně vybavených zařízením Escape Fitness_05.jpg

Společnost Gold’s Gym, která byla založena fitness legendou Joe Goldem v roce 1965, má dnes více než 3 milióny členů v 38 amerických státech a 22 zemích.

Gold´s Gym USA.

Největší Gold´s Gym na světě má 6 pater plně vybavených zařízením Escape Fitness_06.jpeg

Největší Gold´s Gym na světě má 6 pater plně vybavených zařízením Escape Fitness_07.jpg

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness