Life Fitness a jeho pestré portfolio značek

Když se řekne LIFE FITNESS, každému se pravděpodobně vybaví špičkové fitness vybavení, respektive jedny z nejmodernějších fitness strojů, které se na trhu objevují. To ale není všechno. Tato společnost, která má snad nejvíc příznivců po celém světě, má i velice pestré portfolio jiných prémiových fitness značek. A ty jsme se vám teď rozhodli představit.

3D FITNESS JE VÝHRADNÍM DISTRIBUTOREM VŠECH TĚCHTO ZNAČEK:

Life Fitness a jeho pestré portfolio značek2.jpg

Když se řekne LIFE FITNESS, každému se pravděpodobně vybaví špičkové fitness vybavení, respektive jedny z nejmodernějších fitness strojů, které se na trhu objevují. Life Fitness, zaměřující se na kardio a stroje pro silový trénink, vyniká nadčasovými technologiemi a skvělou ergonomií pro ten nejlepší komfort při cvičení.

To ale není všechno. Tato společnost, která má snad nejvíc příznivců po celém světě, má i velice pestré portfolio jiných prémiových fitness značek. A ty jsme se vám teď rozhodli představit.

Life Fitness a jeho pestré portfolio značek3.jpg

 

PŘÍBĚH
ZNAČKY LIFE FITNESS

Abychom začali úplně od začátku, tak se musíme vrátit o takřka padesát let nazpět, do roku 1977. Tehdy založil mladý sportovec Augie Nieto se svým společníkem Rayem Wilsonem společnost Lifecycle, pod kterou začal prodávat na míru navržené rotopedy, což byla tehdy opravdová pecka. Společnost získala své nynější jméno až v roce 1984. V devadesátých letech se její nabídka rozšířila také o běžecké pásy a v následujících letech i o další kardio a silové stroje. Během posledního desetiletí společnost Life Fitness odkoupila postupně další prémiové fitness značky. Její portfolio se tak rozrostlo o značky jako jsou Hammer Strength, Cybex, Indoor Cycling či SCIFIT.

Life Fitness a jeho pestré portfolio značek4.jpg

 

HAMMER STRENGTH

Vyhlášenou značku Hammer Strength založil v roce 1989 Gary Jones. Značka vyrábí vybavení pro silový trénink nejen pro elitní sportovce, ale i pro ty, kteří mají chuť a odhodlání trénovat, rozvíjet sílu a výkon a jít si za svým cílem. Když Gary Jones založil Hammer Strength, myslel na každého i na starší dámy, jak s oblibou říkával.

Stroje Hammer Strength jsou totiž navržené ergonomicky tak, aby posilovaly svaly stejnými pohyby, jaké využíváme i v běžném životě, čímž by se mělo předejít nepříjemným zraněním. Značka se tak stala vůbec první společností, která komerčně použila ergonomii a vyrovnání pohybu kloubů pro své výrobky. Kromě profesionálních řad posilovacích strojů nabízí i špičkové silové nářadí.

Jak se psal příběh značky Hammer Strength

CYBEX

Další značka, která patří do portfolia Life Fitness je Cybex. I tato značka má za sebou pestrou historii. Začínala v roce 1970 jako výrobce rehabilitačních systémů. Postupem času se propracovala až k rozsáhlé nabídce kardio a silových strojů, přičemž si při jejich výrobě zachovala mnoho ze svého dědictví, provázaného vědou o cvičení. Co vás ale jistě nadchne je nejenom atraktivní design strojů, ale i prvotřídní biomechanika, pro co nejideálnější trénink celého těla. Značka se dostala během několika málo let na výsluní a nyní je oblíbená ve více jak 90 zemích po celém světě.

Life Fitness a jeho pestré portfolio značek5.jpg

 

INDOOR CYCLING

Značku Indoor Cycling založil v roce 1994 Bernd Puerschel po návratu z Ameriky, kde pracoval ve fitness průmyslu. Stal se tak evropským dodavatelem číslo jedna a globálním inovátorem pro vnitřní cyklistiku. Mezi jeho první produkty patřila známá kola Tomahawk. Po spojení se značkou Life Fitness a dalším inovativním vývoji, patří tato fitness kola mezi TOP produkty na trhu. Značka se může pochlubit nejkvalitnějšími indoor cyklotrenažery, které jsou poháněny patentovaným systémem ICG® a které spojuje jedinečný oceněný design a vylepšený digitální zážitek.

Life Fitness a jeho pestré portfolio značek6.jpg

 

SCIFIT

Značka SCIFIT se specializuje na rehabilitační a kardio stroje. Když společnost SCIFIT v roce 1987 začínala, většina ostatních firem vyráběla fitness vybavení pro lidi, kteří již jsou fit. “Ale co ostatní?” Proto se značka zaměřila na výrobu vybavení pro zraněné, paralyzované nebo lidi bojující s nemocemi. Stroje jsou navrženy tak, aby s nimi zvládli cvičit i ti, kteří mají menší sílu, slabší vytrvalost či omezený rozsah pohybu. Proto je dnes značka SCIFIT velice oblíbená mezi fyzioterapeuty, ve zdravotnictví, u specialistů na rehabilitace atp.

Life Fitness a jeho pestré portfolio značek7.jpg

Za svou éru si značky Life Fitness, Hammer Strength a další získaly nebývalou prestiž a oblibu především z řad profesionálních sportovců, ale i běžných uživatelů. Každoroční novinky a nové technologické inovace nám dokážou takřka vždy vyrazit dech. Proto jsme nadšení, že tak široké portfolio prémiových značek můžeme na český trh dodávat právě my 3D FITNESS.

 

Zjistěte o Life Fitness a dalších značkách více

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.