Další premiéra v době COVID 19. Inspirujte se moderním fitness Gymatika

Před nedávnem se veřejnosti otevřel nový prémiový klub Gymatica. Vyniká excelentním designem, širokým portfoliem fitness a wellness služeb a těmi nejnovějšími technologiemi a vybavením v čele s předními značkami Life Fitness a Hammer Strength. Vydejte se s námi na virtuální procházku po klubu, kde se plní fitness sny...

Před nedávnem se veřejnosti otevřel nový prémiový klub Gymatica. Vyniká excelentním designem, širokým portfoliem fitness a wellness služeb a těmi nejnovějšími technologiemi a vybavením v čele s předními značkami Life FitnessHammer Strength. Vydejte se s námi na virtuální procházku po klubu, kde se plní fitness sny...

Nový klub Gymatica vznikl v osmém patře rezidenčního komplexu v srdci Krasnodaru. Jeho název je odvozen od slov "gym" a "matematika". Název, stejně jako firemní styl Gymaticy, odráží svou myšlenku a snahu o výsledky, které jsou v tomto případě vyjádřené formou srozumitelných jednotek měření - tedy čísel.

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru2.jpg

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru3.jpg

Celková plocha klubu je 2000 m2. Najdete zde všechny tréninkové zóny, od kardia, přes silovou zónu, až po oblast funkčního tréninku, která se nachází na střeše budovy. Své si zde najdou lidé všech fitness úrovní i různého věku. "Nezáleží na tom, kolik je Vám let, ale na kolik se cítíte. A abyste se cítili mladě a v kondici, je třeba o sebe pečovat. A náš klub je k tomu přímo určený," říkají tamní trenéři.

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru4.jpg

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru5.jpeg

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru6.jpg

Skvělá práce grafiků a designérů dala vzniknout energicky pulzujícímu prostoru, který je tím pravým místem pro tréninky plné motivace. Atraktivní barvy i zajímavě řešené osvětlení jsou třešničkou na dortu.

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru7.jpg

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru8.jpg

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru9.jpg

Kardio zóna je vybavena moderními stroji Life Fitness Integrity S nejnovější generace. V zóně silového tréninku najdete prémiovou řadu Life Fitness Insignia, kterou s nadšením využijí všichni, včetně začátečníků. Vybavení pro pokročilé je hned opodál v podobě činek různých hmotností, a především těžkých vah. Zkušení sportovci ocení také HD atletické regály a multi-stanice Signature Cable Motion.

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru10.jpg

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru11.jpg

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru12.jpg

Klub kromě fitness centra disponuje také plaveckým bazénem, vířivkou a saunou. Po náročném tréninku se tak můžete zrelaxovat a svůj den završit třeba ještě posezením v pohodlných sedačkách recepčního baru.

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru13.jpg

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru14.jpg

Nový klub Gymatica je jedinečný svou atmosférou. Tento moderní klub je perfektně promyšlený a vytvořený pro maximální efektivitu a prvotřídní služby. "Je to přesně ten WOW efekt, který chceme, aby klienti po vstupu do fitness měli. Prvních pár vteřin rozhoduje o tom, zda si lidé místo zamilují či nikoliv. A jakmile jsou z prostoru a fitness vybavení nadšení, pokračuje jejich zážitek samotnými tréninky a dalšími službami, které se jim nabízejí," říká k projektu Míra Jirčík, CEO 3D FITNESS.

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru15.jpg

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru16.jpg

Nový prémiový klub Gymatica má jedinečnou atmosféru17.jpg

Přemýšlíte o vlastním fitness? Navrhneme vám ho na míru

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.