CROCUS FITNESS KUNTSEVO: prémiové fitness na designové vlně

Představujeme vám luxusní fitness centrum, kde se designéři opravdu vyčinili. Crocus Fitness Kuntsevo je krásný prémiový klub, který nabízí to nejlepší pro profesionální sportovce i běžné milovníky pohybu. Jde již o druhý klub řetězce Crocus Fitness, který najdete v obchodním a zábavním moskevském komplexu „Vegas Kuntsevo“.

Inspirujeme se a hledáme zajímavá řešení pro různé fitness projekty. Tentokrát vám představíme luxusní fitness centrum, kde se designéři opravdu vyčinili. Crocus Fitness Kuntsevo je krásný prémiový klub, který nabízí to nejlepší pro profesionální sportovce i běžné milovníky pohybu. Jde již o druhý klub řetězce Crocus Fitness, který najdete v obchodním a zábavním moskevském komplexu „Vegas Kuntsevo“.

CROCUS FITNESS KUNTSEVO prémiové fitness na designové vlně 1.jpg

Řetězec Crocus patří mezi tamní největší hráče v oblasti fitness a klub Kuntsevo, s plochou 7000 m2, mezi největší fitness kluby vůbec. Kardio zóna, která je součástí zimní zahrady, je vybavena inovativními značkami Life Fitness, Hammer Strength a Cybex. V klubu najdete 8 sálů pro skupinové lekce a jiné tréninky. Celé jedno patro je navíc věnováno funkčnímu tréninku a crossfitu, vše v designu provedení od značky ESCAPE.

CROCUS FITNESS KUNTSEVO prémiové fitness na designové vlně 2.jpg

CROCUS FITNESS KUNTSEVO prémiové fitness na designové vlně 3.jpg

Klub láká sportovce a fitness nadšence napříč širokému okolí. A to nejen kvůli designu, ale především i kvůli špičkovému vybavení. Zacvičit si zde můžete na těch nejnovějších strojích Life Fitness Elevation Discover SE3 HD, Arc Trainer, Life Fitness Insignia, Hammer Strength Plate-Loaded, HD Elite, Synrgy360XS, Cybex Bravo, IC7 ICG a dalších.

CROCUS FITNESS KUNTSEVO prémiové fitness na designové vlně 4.jpg

CROCUS FITNESS KUNTSEVO prémiové fitness na designové vlně 5.jpg

Zakladatelem řetězce fitness klubů Crocus Fitness je Emin Agalarov, známý zpěvák, skladatel, obchodník a první viceprezident úspěšné společnosti Crocus Group. V roce 2012 byl Emin dokonce nominován na mezinárodní hudební cenu Grammy. A stejně, jak jsou pompézní jeho koncerty, tak i design klubu se nese ve velice atraktivním duchu. Precizní práce se světlem, barvami i strukturami je doslova mistrovské dílo.

CROCUS FITNESS KUNTSEVO prémiové fitness na designové vlně 6.jpg

CROCUS FITNESS KUNTSEVO prémiové fitness na designové vlně 7.jpg

CROCUS FITNESS KUNTSEVO prémiové fitness na designové vlně 8.jpg

"Rád vidím projekty takového kalibru jako je Crocus Fitness Kuntsevo. Celkový koncept od promyšleného prostoru, přes design, až po excelentní výběr toho nejlepšího fitness vybavení. Skvělá práce, na kterou je radost pohledět. Takovéto projekty se ale nemusí objevovat jen v cizině. Dnes už i noví provozovatelé u nás touží po atraktivních a netradičních konceptech svých fitness center, které by je odlišily od konkurence. A my jim s tím rádi pomáháme," říká Miroslav Jirčík, jednatel 3D Fitness

CROCUS FITNESS KUNTSEVO prémiové fitness na designové vlně 9.jpg

CROCUS FITNESS KUNTSEVO prémiové fitness na designové vlně 10.jpg

 

Chtěli byste vytvořit atraktivní fitness? Pomůžeme vám

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.