CRAFT BOXING CLUB

Tradiční boxerský klub s tak trochu netradičně moderním designem. Poznejte Craft Boxing Club v Kalifornii. Majitel komplexu si přál vytvořit dokonalé boxerské studio s vybavením, které by uspokojilo všechny možné boxerské potřeby. Cílem bylo vytvořit prostředí, ve kterém by mohly trénovat jak malé skupinky, tak i jedinci v rámci soukromých lekcí.

3D FITNESS je výhradní dovozce ESCAPE FITNESS pro ČR a SK

craft boxing_escape_logo.png

Tradiční boxerský klub s tak trochu netradičně moderním designem. Poznejte Craft Boxing Club v Kalifornii. Majitel komplexu si přál vytvořit dokonalé boxerské studio s vybavením, které by uspokojilo všechny možné boxerské potřeby. Cílem bylo vytvořit prostředí, ve kterém by mohly trénovat jak malé skupinky, tak i jedinci v rámci soukromých lekcí. Aby se tato vize mohla uskutečnit, bylo vybavení ESCAPE tou pravou volbou. Výběr toho nejlepšího vybavení pro uspokojení vysoké poptávky ze strany klientů, ale i ohled na omezenou podlahovou plochu, kde se musel využít každý možný metr čtvereční.

Craft Boxing Club 3.jpg

Craft Boxing Club 4.jpg

Vybavení ESCAPE FITNESS ZDE

S ohledem na menší prostor fitka se zvolily konstrukce a rámy, které zabírají co nejmenší prostor. Mají tenký a elegantní vzhled, ale zároveň jsou pevné a velice kvalitní. Přeci jenom musí být schopny unést i těžké vaky a boxovací pytle, závěsy pro lodní lana a další pomůcky.

Díky ESCAPE se podařilo maximalizovat co nejefektivnější prostor, přičemž vítězila kvalita před kvantitou. Zajímavá je také podlahová plocha, která přináší poutavé a motivující prostředí, jež je nabité všemi nejnovějšími funkčními tréninkovými nástroji, jako jsou STRONGBOX, pneumatiky, Plyosoft Boxy, Bulgarian Bagy, Corebagy, BARROW a další.

Craft Boxing Club 2.jpg

Vše pro bojové sporty ZDE

 

Craft Boxing Club 1.jpg

Craft Boxing Club 6.jpg

Craft Boxing Club chtěl zajistit, aby jeho komunita rostla, mohla si užívat boxu a měla příležitost posílit svá těla i jinými způsoby a zároveň nemuset opouštět svůj bezpečný prostor. To je důvod, proč došlo k vlastní instalaci boxerských rámů spolu s Half Squad s uchycením STACK. S kompletními sadami uretanových činek, Kettlebellů, těžkých vah a dalšího vybavení k budování síly.

 

SLEVY A VÝPRODEJ ZDE

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.