Zapojte se do celorepublikové kampaně AKTIVNÍ ZÁŘÍ

Aktivní září je celorepubliková kampaň, která seznamuje širokou veřejnost s pozitivními přínosy pravidelného pohybu pro fyzické a psychické zdraví člověka. Do kampaně se můžete zapojit i VY - provozovatelé fitness center, prostřednictvím Dnů otevřených dveří #BEACTIVEDAY.

Aktivní září (2).jpg

Aktivní září je celorepubliková kampaň, která seznamuje širokou veřejnost s pozitivními přínosy pravidelného pohybu pro fyzické a psychické zdraví člověka. Jeho organizátorem je Nadační fond Aktivní ČESKO společně se širokou škálou sportovišť, lékařů, škol, zaměstnavatelů a dalších právnických a fyzických osob, kterým není lhostejný nejen zhoršující se zdravotní stav naší populace, ale také zvyšující se náklady na zdravotní péči a neudržitelnost důchodového systému v České republice.

Do kampaně se můžete zapojit i VY - provozovatelé fitness center, prostřednictvím Dnů otevřených dveří #BEACTIVEDAY.

Více o kampani najdete ZDE

 

Aktivní září (1b).jpg

Česká komora fitness se do kampaně AKTIVNÍ ZÁŘÍ zapojuje evropským projektem dnů otevřených dveří #BEACTIVE DAY a dalšími navazujícími akcemi.

Můžete se zapojit i VY – provozovatelé fitness center a dalších sportovišť! Otevřete dveře vašeho sportoviště a pomozte propagovat přínosy pravidelné pohybové aktivity!

 

REGISTRACE #BEACTIVE DAY

Aktivní září (1c).jpg

Pojďme společně vytvořit národní kampaň na podporu pohybu – AKTIVNÍ ZÁŘÍ, tak jako již existuje Movember nebo Suchej únor! Protože ten kdo je aktivní, ten přece září!

 

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.