TRX cviky VIDEO – 45 the best of očima trenéra

Videa i facebook jsou plné video tipů, jak cvičit s TRX. Můžete ale podle nich postupovat? Jedno z nejatraktivnějších videí blíž komentuje trenér 3DFA Filip Raptopulos, který získal mezinárodní certifikát trenéra TRX na náročném školení v Aténách.

Videa i facebook jsou plné video tipů, jak cvičit s TRX. Můžete ale podle nich postupovat? Jedno z nejatraktivnějších videí 45 TRX THE BEST OF blíž komentuje trenér 3DFA Filip Raptopulos, který získal mezinárodní certifikát trenéra TRX na náročném školení v Aténách.

Náš tip: TRX i TRX Rip Trainer jsou skvělí spojenci (nejen) pro letošní léto. Celá posilovna se jejich prostřednictvím vejde doslova do jednoho batohu. Přečtěte si: 7 dobrých důvodů proč se letos pověsit.

TRX

Jak správně posuzovat videa podle trenéra Filipa Raptopulose:

Takže vážení toto video TRX není zlé ani dobré. Jen je to prostě jedno z milionu videí, které denně kolují na fb či youtube. Můžete si z něj odnést spoustu informací ať už jste hobbík nebo profík. Ale základní info je takové podle mého názoru. Na začátku je podstatné cvičit hlavně fundamentální pohyby samotné (dřep, přítah, tlak, podpor, a další – více se určitě dozvíte na naši školeních TRX) a teprve potom přidávat, jak já říkám kočkopsy:  několik cviků spojených dokupy. Hezky vypadají, ale položme si otázku ZDA TO I DOBŘE CÍTÍTE? ZDALI ZAPOJUJETE SVALOVÉ ŘETĚZCE SPRÁVNĚ? JE CÍLEM CVIKU NĚKOHO OHROMIT? Uaaauuuu ten musí mít ale páru a uauuuu to je strašně složité to já nikdy nedám!

Anebo chcete sebe a nebo Vaše klienty opravdu vést a cvičit s nimi zdravě a správně? Já volím určitě to druhé. A snažím se lidi vést. A v tomto případě motto ŽE NĚKDY MÉNĚ JE VÍCE platí doslova. Neříkám že jsou to špatné cviky. I když provedení u některých na videu pokulhává. Ale být trenérem neznamená mít co největší zásobník cviků.
Takže zpět k videu. Za mně vybírám základní jednoduché cviky. Na těchto pohybech vše stojí. Je dobré je umět správně. A potom je můžete modifikovat či k nim něco přidávat. Zbylé cviky jsou vlastně jen úpravou standartu. A jedno motto na závěr STANDART ZŮSTÁVÁ A PODMÍNKY SE MĚNÍ. Chcete vědět více? Přijďte na školení TRX FTC.

Upozornění: 3D FITNESS je výhradním distributorem TRX. Trh je plný padělků, které vás mohou obrat o peníze (protože nevydrží) a co hůř, při jejich použití hrozí zranění. Na léto chystáme TRX boot camp – sledujte facebook i další informační kanály, podrobnosti začátkem května. Ale těšit se můžete už teď.

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.