Trenér David Navarro a dokonalý tip na cvičení s kettlebelly

Stačí kettlebelly „jen“ správně rozestavět a pak trpělivě a dokonale provádět jednoduché pohyby. Přesně to předvádí španělský trenér a exklusivní spolupracovník 3D Fitness David Navarro ve svém workoutu týdně. David je absolutním zastáncem funkčního tréninku. „Svaly jsou OK, ale musí pracovat ve váš prospěch a ne vám překážet."

david-navaro

Stačí kettlebelly „jen“ správně rozestavět a pak trpělivě a dokonale provádět jednoduché pohyby. Přesně to předvádí španělský trenér a exklusivní spolupracovník 3D Fitness David Navarro ve svém workoutu týdně. Inspirujte se a nezapomeňte nám dát vědět na náš facebook, jak to jde!

David je absolutním zastáncem funkčního tréninku. „Svaly jsou OK, ale musí pracovat ve váš prospěch a ne vám překážet a vlastně vadit,“ řekl během Kongresu 3D Fitness Pohyb a zdraví v Benici.

Jak Kongres probíhal, se můžete podívat TADY.

David a kettlebells:

OK. Je jasné, že místo kettlebells si můžete při tomto cvičení postavit jiné mety. Ale byla by to škoda. Jakmile totiž skončíte se sestavou, můžete se pustit do dalšího cvičení s nářadím, které pamatuje i carské Rusko. Slavné kettlebelly slaví velký návrat na scénu a neměly by chybět v žádém fitku kvůli možnostem komplexního tréninku, který nabízejí. Moderní nářadí od ESCAPE rozhodně nevypadá, že na ně sahala celá armáda rukou před vámi. Vyznačují se dokonalým designem, v nabídce je několik hmotností a mají skvělé užitné vlastnosti.

kettlebellImageHandler.ashx    

Koupit kettlebell

Trénink můžete kombinovat s dalším nářadím od Escape. Tady například přibrali trenéři do hry corebag.

Náš tip: David Navarro patří mezi přední světové specialisty na funkční trénink. Je jedním z master trenérů nářadí GUN-eX.

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.