Tělo do plavek – 5 pomocníků pro tu nejlepší formu

Ještě s tím stihnete něco udělat! Vybíráme pět nářadí, díky kterým se dostanete v týdnech zbývajících do prázdnin a během nich do formy. Inspirujte se! Efekt je viditelný už po měsíci, takže minimálně půlka prázdnin to jistí!

telo-plavky

Ještě s tím stihnete něco udělat! Vybíráme pět nářadí, díky kterým se dostanete v týdnech zbývajících do prázdnin a během nich do formy. Inspirujte se! Efekt je viditelný už po měsíci, takže minimálně půlka prázdnin to jistí!

LetakPLAVKY 3dfitness-675

Všechno nářadí získáte v našem e-shopu. A proč je mít? Tady jsou důvody:

1. Lebert Equalizer Rozhýbe vás. Jestli nějaké nářadí dostane do pohybu každičký sval vašeho těla, tak je to právě Lebert. Mimochodem – je lehký a skladný. Klidně si ho na pláž vezměte sebou. Spoustu akce si s ním užijete i ve dvojici.

2. TRX Home Kit – Důvodů, proč se pověsit (dobrých důvodu!), existuje celá řada. Univerzálnější nářadí snad ani neexistuje. Přečtěte si víc TADY. A hlavně pozor. Trh je zamořený padělky, které s kvalitním certifikovaným zbožím nemají nic společného a jsou dokonce nebezpečné.

3. Kettlebell Escape – „Zvony“ jsou tady už od carského Ruska. A pořád fungují. Momentálně zažívají velký návrat na scénu, jako jedna z nejužitečnějších pomůcek funkčního tréninku vůbec. Od Escapu navíc získáte spoustu energie – nářadí je barevné, ze špičkových materiálů, ve variacích 4 – 20 kg. Vybere si opravdu každý.

4. Flex podložka – Na cvičení, na protažení, na lenošení, na jógu v přírodě třeba při letním východu nebo západu slunce. Zkrátka je dobré ji mít.

5. Gun-Ex – Pro všechny, kdo mají rádi akci. Cvičení, které je vydatné a stačí pár minut denně, aby se brzy dostavily výsledky. Přitom není složité. Mrkněte, co říká master trenér Honza Marvan.

 

Chcete posunout dál svoji profesní dráhu? Vyberte si z našich školení. 3DFA je tu pro každého, kdo se chce na cestě k úspěchu pohybovat kupředu.

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.