Prémiový klub HD FITNESS si zamilují nejen příznivci značky Hammer Strength

HD FITNESS funguje od r. 2019, kdy se majitelé - otec a syn Ďurníkovi rozhodli vybudovat v centru Krnova moderní fitness centrum. Od zrodu samotné myšlenky, složitých stavebních úprav až po realizaci 400m2 fitka uplynulo pouhých pár měsíců. Téměř 3 roky po otevření však došli majitelé k závěru, že kapacita fitness centra již nestačí, a proto se v létě roku 2022 rozhodli pro jeho komplexní rozšíření.

HD FITNESS je rodinná firma, která funguje od r. 2019, kdy se majitelé - otec a syn Ďurníkovi rozhodli vybudovat v centru Krnova moderní fitness centrum. Otec - celoživotní sportovec, podnikatel a úspěšný vizionář. Syn - milovník fitness a rozhodnutý opřít se do podnikání. Od zrodu samotné myšlenky, složitých stavebních úprav až po realizaci 400m2 fitka uplynulo pouhých pár měsíců. Téměř 3 roky po otevření však došli majitelé k závěru, že kapacita fitness centra již nestačí, a proto se v létě roku 2022 rozhodli pro jeho komplexní rozšíření. Jako partnera pro realizaci fitness do nových prostor si zvolili opět společnost 3D FITNESS.

Představujeme vám moderní fitness centrum HD FITNESS, které patří do rodiny Official Hammer Strength Training Center.

Realizace HD FITNESS

Prémový klub HD FITNESS Krnov (1).jpg

Už jsme zrealizovali bezpočet úspěšných a atraktivních fitness klubů. Nechte se inspirovat našimi projekty. Třeba ten další bude právě ten váš.

NAŠE REFERENCE

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.