Komplexní sportovní centrum New Park Brno

New Park patří svým rozsahem služeb i svou plochou jednoznačně k největším fitness centrům nejen v Brně, ale v celé ČR. Komplexnost, pestrost tréninků a tréninkových zón. Velmi atraktivní řešení pro crossfit je skutečným rájem pro všechny milovníky tohoto druhu tréninku.

New Park patří svým rozsahem služeb i svou plochou jednoznačně k největším fitness centrům nejen v Brně, ale v celé ČR. Od začátku si majitel pan Klvaňa přál komplexní sportovní centrum nabízející vše, co si milovník aktivního pohybu může představit. Komplexnost nevnímal pouze v pohybu, ale i v pestrosti tréninku a samotných tréninkových zón. Velmi atraktivní řešení pro crossfit je skutečným rájem pro všechny milovníky tohoto druhu tréninku.

Partnerství New Park - Hammer Strength - 3D FITNESS. To není jen slovní spojení, ale závazek i vzájemná podpora. Vše je vybudované na dlouhodobé zkušenosti, respektu a naslouchání. A to teprve začínáme :).

Realizace NEW PARK Brno

Fotomozaika new park brno.jpg

Už jsme zrealizovali bezpočet úspěšných a atraktivních fitness klubů. Nechte se inspirovat našimi projekty. Třeba ten další bude právě ten váš.

NAŠE REFERENCE

Stačí chtít.

Rádi vám poradíme
i s vaším fitness

Realizujeme úspěšná fitness centra. Při naší práci vytváříme příjemnou atmosféru s klienty u malých i velkých projektů.

KONTAKTUJTE NÁS
Business, Equipment, E-commerce, Academy, Gym
Rádi vám poradíme i s vaším fitness

Získejte E-Book zdarma

Zadejte svůj e-mail a obdržíte komplexní návod, jak bezpečně a úspěšně obnovit provoz Vašeho fitness centra.

Přihlášením souhlasíte se zasíláním obchodních sdělení a se zpracováním osobních údajů.